Website van HSU vertelt u over payrolling

Website van HSU vertelt u over payrolling

Website van HSU | Alles over payrolling

Heeft u een eigen bedrijf? Dan heeft u ongetwijfeld wel eens van de term payrolling gehoord. Payrolling heeft veel voordelen voor zowel ondernemers, werknemers als zzp’ers. Toch is het voor veel mensen niet helemaal duidelijk wat de payroll constructie precies inhoudt. Gelukkig worden op de website van HSU – een professioneel en ervaren payrollbedrijf – diverse vragen beantwoord over wat payroll inhoudt en wat de voordelen ervan zijn voor u als ondernemer.

Hoe payrolling alles makkelijker maakt

Als werkgever heeft u diverse verantwoordelijkheden. U bent namelijk niet alleen de ondernemer, u bent ook de verantwoordelijke voor de administratie en de personeelszaken. Niet iedereen ervaart deze taken als leuk. Als u er daar één van bent, kan payrolling uitkomst bieden. Een payrollbedrijf neemt alle juridische, financiële en administratieve verplichtingen van u over. U hoeft zich dan niet meer bezig te houden met de tijdrovende en arbeidsintensieve arbo-, loon- en personeelsadministratie. Zo houdt u weer tijd over voor datgene waarvoor u ondernemer bent geworden: ondernemen!

Uw verantwoordelijkheden

U blijft altijd de operationeel werkgever. Dat betekent dat u verantwoordelijk blijft voor de dagelijks gang van zaken. Denk hierbij aan: de arbeidsvoorwaarden, de personeelsplanning, het aannemen van mensen en het functioneren van het personeel.

Wat u uit handen geeft

Doordat u het operationeel werkgeverschap en het juridisch werkgeverschap scheidt, bezorgt u uzelf veel fijne voordelen. Een payrollbedrijf regelt de volgende zaken voor u in dit geval:
  • Jaaropgaven
  • Loonstroken
  • Arbeidscontracten
  • Vakantiedagen
  • Loondoorbetaling bij ziekte
  • Uitvoering van de Wet Poortwachter

Payroll | Voor wie?

Payroll is geschikt voor elk bedrijf in elke branche. Van ervaren ondernemers tot ondernemers en zzp’ers die net pas begonnen zijn. Het afhandelen van personeelszaken is een moeilijke taak. Vooral als u weinig verstand heeft van dergelijke zaken. Besteed dit deel van uw onderneming dan ook uit en u bezorgt uzelf een boel rust. Payrolling is een fantastische keuze voor elke ondernemer die meer tijd aan het echte ondernemen wil besteden.

Meer weten over payrolling?

Wilt u meer weten over payrolling? U leest er meer over op de website van HSU. Uiteraard kunt u ook uw vragen aan ons stellen via het contactformulier.