Overheerlijke fles wijn als relatiegeschenken overhandigen

Relatiegeschenken is haast onmisbaar in het zakelijke leven. De werkgevers geven steeds vaker het personeel de taak om op zoek te gaan naar een goed maar origineel geschenk die ze aan hun klanten kunnen overhandigen. Dit jaar ben ik aangewezen als de persoon die een goed geschenk moet bedenken. Natuurlijk blijft dit wel in overleg gaan met de werkgever maar de vrije keuze heb ikzelf om een top 3 lijst te maken. Er waren wel enkele eisen waar ik aan moest houden. Ik moet rekening houden dat de kosten aan de lage kant blijft, maar ook moest het iets zijn wat bij iedereen wel in de smaak valt.

Dankzij een vriend van mij terecht gekomen bij HiepHiepKado.relatiegeschenken-8-55204-ayurveda-rituals_40103-48614s relatiegeschenken-56-1200004-2011-elsa-bianchi-cabernet-sauvignon_22751-27025b relatiegeschenken-56-1200006-2011-elsa-bianchi-torronteacutes_22753-27028s

Nu dat een vriend van mij voor enkele weken geleden tegen mij heeft gezegd dat hij de relatiegeschenken heeft besteld bij HiepHiepKado kon ik natuurlijk niet achterblijven. Uit nieuwsgierigheid ben ik op de website van hun wezen kijken en tot mijn verbazing heb ik daar het meest passend geschenk gevonden! Een voortreffelijke fles wijn! Dit is iets waarvan ik zeker kan zijn dat het bij iedereen in de smaak valt. Zelfs de kosten voor het aanschaffen van het geschenk was aan de lage kant waardoor mijn werkgever haast wel moest toegeven. Mijn werkgever heeft akkoord gegeven nadat hij de wijn heeft geproefd, je wilt immers wel een lekker wijntje kunnen overhandigen. Deze website is standaard nu bij mij opgeslagen voor de volgende keer!