Mijn ervaring met Arcopedico

b7 b8Volgens mijn buurvrouw is Arcopedico het meest comfortabele merk op aarde. Ik kon haar er dan ook mee uittekenen. In huis, tijdens het tuinieren of wanneer ze weer eens aan de deur stond: altijd droeg ze Arcopedico. “Moet jij ook eens proberen,” zei ze, wanneer ik weer eens klaagde over pijn of koude voeten. Ik peinsde er niet over. Toch heeft ze me op een dag zover gekregen, want toen ze mijn schoenmaat eenmaal wist heeft ze voor mij ook een paar besteld. Ik kreeg ze voor mijn verjaardag: een mooi crèmekleurig en vachtgevoerd instapschoentje. Tja, dan kun je moeilijk meer weigeren, toch?

Ik moet het toegeven…

Na een maand op Acropedico’s moet ik het toch toegeven. Mijn buurvrouw heeft niet overdreven: deze stappers zijn inderdaad de meest comfortabele op aarde. Nooit geweten dat deze gebreide schoentjes uit Portugal zoveel steun kunnen geven. Ik dacht altijd dat ze te flexibel zouden zijn, en dat ze mijn voetproblemen alleen maar zouden verergeren. Maar het blijkt dus zo te zijn dat de steun op een ingenieuze manier is ingebouwd. Daar is over nagedacht. “Door professor Elio Parodi,” verklapte mijn buurvrouw. Ze schijnen al meer dan vijftig jaar een succes te zijn. Geen wonder, want als je ze eenmaal ontdekt hebt kan en wil je al snel niet meer zonder. En toen ik laatst in een koud kerkgebouw naar Messiah-Haendel zat te luisteren, had ik eindelijk warme voeten. Dankzij mijn Portugese laarsjes!

b9