Ik ga Bizzix zeker onthouden voor de volgende keer

Op Bizzix heb ik een MacBook Pro oplader besteld. Nu kan ik weer uren lang plezier hebben als de accu van mijn MacBook weer eens leeg is. Ik heb deze site eigenlijk ontdekt toen ik op zoek was naar een extra oplader voor mijn iPhone en hier kwam ik ook de oplader tegen voor mijn laptop. En toen ontdekte ik direct dat deze site echt erg handig is voor het geval je op zoek bent naar een onderdeel en of accessoire. Dit is mijn eerste blog op mijn eigen site en deze mag hier zeker niet ontbreken.

 

 

 

Deze site is echt een aanrader

Voor mensen die net als ik gek zijn op Apple is, Bizzix een adres om te onthouden. Is bijvoorbeeld de accu van je MacBook stuk? ook dan kun je hier zelfs een nieuwe bestellen. Met de gratis verzendkosten heb je deze de volgende werkdag al in huis. En dit scheelt een hoop zoeken en ook een rit naar een winkel in de stad. Snelle en makkelijk kun je haast niet meer aan je spullen komen tegenwoordig. Daarom ben ik zo blij met een site zoals deze. Zoek dus niet verder en klik eens zelf de site aan om te zien wat ik bedoel met mijn bericht.