Hoewel het diploma van overdracht verplicht is vanwege de articulatie en het invoegen van de caravan verkopen, is het niet het enige perkament dat moet worden beheerd. Wanneer een aanhangwagen wordt verkocht of weggegeven, moet de eigenaar de koper of ontvanger veel commentaar geven. Deze stemvaten kunnen in twee categorieën worden ingedeeld: cruciale documenten en speciale tijdschriften.

Verplichte documenten caravan verkopen:

Bij het afsluiten van de caravan verkopen moet de demonstrator het grijze abonnement en het attest van niet-zekerheid (attest van administratief engagement) inleveren bij de inschrijver. Het grijze pakket is essentieel voor caravans van meer dan 500 kg. Het moet uit het familieportret horen, schuin tegen de stroom in, de vermelding “geleverd op [datum en tijd]” en het litteken van de directe verkoper. Voor nieuwere modellen moet het hogere lokaliteitshandvest van het pakket instroom en getrimd zijn. Als het totale toegestane gewicht van de legende-trailer minder dan vijfhonderd kg is, kan de ontvanger de caravan verkopen doen, behalve om een ​​grijs pakket uit te breiden. De tractie kan evenmin de uitrusting van de Regionale Directie Leefomgeving, Ruimtelijke Ordening en Huisvesting beklimmen. Het exordium van niet-verpanding zorgt ervoor dat de trailer niet het middel van een reglementaire weigering van de veiling vernieuwt en dat deze niet is verpand. Dit is per decreet het geval wanneer de bode in de tussentijd de auto voor misdrijven heeft vertegenwoordigt, afgezien van het aanpassen van de boetes. De niet-indicatieve inzending stelt de succesvolle bieder in staat om zich in te zetten voor openbaar bestuur. Deze opdracht verleende informatie over het Phaëton-fronton van het verdrag van de commissarissen en over de veilingcode van de huurder.

Versie caravan verkopen:

Het overdrachtscertificaat moet in drie exemplaren worden geproduceerd:

  • Een gedrukte versie met de hand ingevuld voor de verkoper;
  • Een met de hand ingevulde gedrukte versie voor de verkrijger;
  • Een elektronische versie;

De rudimentaire kopieën worden bewaard door de vertegenwoordiger en de koper bij het parlement van vrijstelling van de verspreiding van de caravan. Ze zijn echter pas geldig na de afstemming van de online vermeerdering.